Lentink advies?

Skip to main content

We geven online steeds meer geld uit, maar de concurrentie is moordend, de marges flinterdun en de ontwikkelingen gaan razendsnel. Daarom is het als e-commercebedrijf wel zo prettig om samen te werken met een accountant die het internet snapt.

E-commercebedrijven zijn over het algemeen jong. Ze groeien snel en focussen vooral op de voorkant van de business. Dat ziet er strak en gelikt uit, maar het is cruciaal om juist ook die achterkant op orde te hebben.

Vraagstukken voor e-commercebedrijven.

Beschik je over betrouwbare, dagelijkse managementinformatie waarop je kunt sturen? Heb je de fullfillment goed geregeld? Is je voorraadbeheer op orde? Matchen commerciële en werkelijke verkoop? Weet je wat elke euro omzet je gekost heeft? Het zijn vraagstukken die regelmatig worden besproken met e-commercebedrijven.

Sparringpartner voor directie en management

“Naast dat we de basis accountancydiensten verzorgen, zijn we een operationeel en strategisch sparringpartner voor directie en management van e-commercebedrijven. We voorzien ze bijvoorbeeld maandelijks van rapportages waarin we trends en ontwikkelingen signaleren en verdieping bij de cijfers aanbrengen. Maar we denken ook mee: waar wil je over 1 jaar staan? En over 5 jaar? En welke stappen moet je nu zetten om daar te komen, bijvoorbeeld op het gebied van internationale groepsontwikkeling?”

Ontzorgen op fiscaal gebied

Verder adviseert en ontzorgt Lentink e-commercebedrijven op fiscaal gebied. Zeker wanneer je ook over de grens verkoopt, kan dat aardig complex worden. Als partner van Kreston kent Lentink ook de ins en outs van bijvoorbeeld internationale BTW-aangiftes en transferpricing. “We brengen dat voor je in kaart en adviseren je hoe je binnen de wet- en regelgeving optimaal gebruikmaakt van de mogelijkheden.”

Leave a Reply