Lentink advies?

Skip to main content
Over ons

Lentink.
Knowing us.

Wil je weten wie we zijn.
Ontdek onze diensten.

Bekijk hier onze visual

Over ons

Lentink. Knowing us.

Met nog niet alle sectoren en bedrijven is een overeenkomst gesloten. Daarom hebben veel medewerkers geen recht op een uitkering.

Neem contact op

Over Lentink

Lentink is een middelgroot accountantskantoor met vestigingen in Huizen en Almere. Ook zijn we vertegenwoordigd in Bunschoten-Spakenburg. Wij helpen ondernemers om morgen nog succesvoller te zijn dan vandaag. Dat doen we met een multidisciplinaire aanpak en een team van circa 100 specialisten op het gebied van accountancy, fiscaliteiten, audit, salaris & HRM-advies en corporate finance. Onze klantenkring? Die is net zo veelzijdig als wij. Van zzp’ers en start-ups tot mkb’ers en familiebedrijven. Als partner van Kreston staan we ook tal van internationaal opererende bedrijven bij. Wij ondersteunen u in elke fase van uw bedrijf. Of u nu net begint en grote dromen koestert of al jaren onderweg bent. We zijn er op al die belangrijke momenten on the road die er toe doen. Als de zon schijnt, maar ook als de wind even vol tegen staat. Wij zijn Lentink. Dichtbij, omdat u verder wilt!

Onze kwaliteit

Qua know-how durven we ons te meten met de Big Four. Maar we snappen dat u ons niet op onze blauwe ogen gelooft. Leg daarom gerust uw oor te luister in de markt. Of laat ons tijdens een kop koffie eens vertellen hoe we de kwaliteit van onze dienstverlening borgen met behulp van kwaliteitsstandaarden.

Klachtenregeling

Gelukkig maken we het zelden mee, maar bent u ontevreden over onze dienstverlening of het handelen van één van onze medewerkers? En komt u er onderling niet uit? Deel uw klacht of melding dan met onze compliance officer via klachten@lentink.org. We gaan vertrouwelijk met uw bericht om. Het is mogelijk om anoniem een klacht of melding te doen.

Gedragscode

We zijn creatief, vindingrijk en we worden graag uitgedaagd om als onze vaktechnische expertise in te zetten voor uw bedrijf. Tegelijkertijd koesteren we onze integriteit en principes. In onze gedragscode is vastgelegd hoe we als Lentink handelen en welke professionele grenzen we trekken in ons werk.

Klokkenluidersregeling

Omdat onze integriteit de hoogste prioriteit heeft, kent Lentink een klokkenluidersregeling. Medewerkers en personen buiten onze organisatie kunnen anoniem zonder gevaar voor hun rechtspositie eventuele (vermeende) onregelmatigheden en misstanden aan de orde stellen.

Goed in wat moet, dichtbij als het telt

Soms schakelt u ons in omdat het nu eenmaal moet. Dat snappen we. Gelukkig kunnen we door onze moderne aanpak uw bedrijf in zulke gevallen snel, efficiënt en volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden ondersteunen. Zien we kansen om het verschil te maken of vraagt u ons om advies? Dan zien we nabijheid en betrokkenheid als basisvoorwaarden om u écht verder te kunnen helpen. En geloven we dat een integrale, multidisciplinaire aanpak tot de grootste meerwaarde leidt.

Wilt u meer weten?
Neem contact op