Lentink advies?

Skip to main content
Salaris & HRM-advies

Aandacht voor en kennis van personeel

We staan klaar voor al uw vragen inzake personeel.

Neem contact op

Salaris & HRM-advies

Op tijd de juiste salarissen overmaken. Dat is geen rocket science. Maar zullen wij al die rompslomp er omheen van u overnemen? Wij zorgen dat u geen omkijken meer heeft naar bijvoorbeeld pensioenafdrachten, sociale premies en cao-wijzigingen. We ontzorgen u door personeeldossiers te beheren, houden wet- en regelgeving voor u in de gaten en hebben de antwoorden op al uw vragen over salaris en andere arbeidsvoorwaarden. Daarnaast denken we graag met u mee over strategische HRM-vragen en zoeken we samen met u uit hoe u kunt besparen op werkgeverslasten.

Online gemak

Altijd en overal toegang tot uw salarisadministratie. Voer zelf eenvoudig mutaties door en krijg een seintje als bijvoorbeeld een arbeidsovereenkomst verloopt. Medewerkers kunnen via een app o.a. loonstrookjes en hun verlofsaldo bekijken.

Advies on demand

Waar kunt u voordeel behalen met premiekorting of subsidie? Hoe kunt u praktischer omgaan met de werkkostenregeling? Wat zijn uw rechten en plichten bij een zieke werknemer? Onze adviseurs zijn graag een sparringpartner of verlengstuk van uw HR-afdeling.

Begrijpelijke taal

De salariswereld is af en toe net een jungle, vol jargon, regeltjes en kleine letters. Wij maken complexe zaken begrijpelijk voor u en adviseren u op een nuchtere, informele en betrokken manier.

Waarmee kunnen we ondersteunen?

  • Uitvoeren van de loonadministratie
  • Advies of begeleiding als u liever zelf de salarisverwerking wilt doen
  • Tijdelijke ondersteuning in de loonadministratie bij piekdrukte of ziekte
  • Verzorgen van de aangifte loonbelasting
  • Uitvoeren van salarisscans en pro-formaberekeningen
  • Advies over arbeidsvoorwaarden
  • Advies over (flexibele) arbeidsbeloningen
  • Aan- en afmelden van medewerkers bij verzekeraars, de arbodienst, het pensioenfonds en andere instanties
  • Het opzetten van verzuim- en verlofregistratie en verzorgen van ziek- en herstelmeldingen

Zullen we een keer kennismaken?

We horen graag wat u bezighoudt. Laten we daarom een keer om tafel gaan. Kunt u inschatten of er een klik is, dan kijken wij hoe we u verder kunnen helpen.

Neem contact op