Lentink advies?

Skip to main content

Ons verhaal

Het zijn de jaren vijftig in Nederland. Een tijd van economisch herstel, optimisme en vooruitgang. Overal bloeit het ondernemerschap. Ook in Harderwijk, waar Martin Lentink een accountantskantoor begint.

Al snel groeit het kantoor uit tot een toonaangevende regionale speler in de markt. Vaak vooroplopend, altijd dichtbij de ondernemer. Dat spreekt aan. Er komen vestigingen bij. Eerst in Huizen (1995), later in Almere (2001) en Bunschoten-Spakenburg (2012).  Als partner van Kreston slaat Lentink tegenwoordig haar vleugels ver over de grens uit. Van de Verenigde Staten tot China en van het Midden-Oosten tot Zuid-Amerika.

Met circa honderd medewerkers in dienst – van accountants tot fiscalisten en van adviseurs tot data-analisten – zitten we ‘lekker in ons vel’. Gaat het om kennis en kwaliteit? Dan durven we ons te meten met de Big Four. In onze aanpak zijn we dichtbij en persoonlijk. Nuchter, hands-on en recht door zee. Formeel als het moet, informeel als het kan. En altijd met oog voor de mens achter de vraag of het bedrijf.

Sinds de jaren vijftig is er veel veranderd en hebben we ons steeds opnieuw uitgevonden. Maar de cultuur uit die begin jaren? Die vind je nog altijd terug in onze organisatie. Hard werken, ondernemend denken, betrokken zijn; het zit diep in ons dna. Wij zijn Lentink. Wie bent u?

Onze visie

Wij helpen ondernemers om morgen succesvoller te zijn dan vandaag. De basis daarvoor leggen we niet bij u op de zaak, maar bij ons op kantoor. Door de aandacht, vrijheid en ontwikkelkansen die we onze medewerkers geven, stijgen zij boven zichzelf uit als ze voor u werken. Wij zien onze mensen. Dat stimuleert hen om met diezelfde blik naar uw bedrijf te kijken. Wat speelt er, hoe kunnen we u ontzorgen, waar het verschil maken? Onze medewerkers zien uw bedrijf. Niet als een nummer, niet als een klant. Wat wij zien? Dat zijn de mensen, de dromen en de drive die uw bedrijf uniek maken. Niets motiveert meer om samen met u die stap vooruit te zetten. Lentink. Knowing you!

Onze kernwaarden

Professioneel
We hanteren hoge kwaliteitsstandaarden

Plezier
We vinden ons werk leuk en stralen dat uit.

Ondernemend
We denken in oplossingen en kansen.

Veelzijdig
We bedienen de volledige breedt van het mkb en de non-profit sector.

Betrokken
We doen ons werk voor u alsof het voor onszelf is.

Of je nu een nieuwe accountant of een baan zoekt. We maken graag kennis met u.
Onze dienstenOnze vacatures