Lentink advies?

Skip to main content
Audit

Aandacht voor
en kennis van
uw bedrijf

We kijken verder dan de cijfermatige controle van de jaarrekening vanuit onze onafhankelijke positie. Dát biedt u zekerheid en inzicht.

Neem contact op

Audit

Heeft u een (middel)grote onderneming of groeit u daar naar toe? Dan brengt dat nieuwe verantwoordelijkheden met zich mee. De wettelijk verplichte accountantscontrole is er daar één van. Die voeren wij zo efficiënt mogelijk voor u uit. Met een gespecialiseerd audit-team, slimme controlesoftware en data-analyse beoordelen we of uw jaarrekening goed weergeeft hoe uw bedrijf er financieel voorstaat.
Bent u nog niet middelgroot? Uiteraard zijn we ook beschikbaar voor vrijwillige controle van de jaarrekening.
Ook kijken we met ondernemersogen naar uw business model, strategie en processen: welke risico’s verdienen aandacht? Zo kunt u niet alleen een ‘vinkje’ zetten, maar helpen we u met de audit ook een stap verder.

Verbeterfocus

U krijgt van ons niet alleen een controleverklaring, maar ook concrete adviezen voor het verbeteren van uw bedrijfsvoering.

Internationale know-how

Met  het Kreston netwerk hebben we de kennis om accountantscontroles voor internationaal opererende bedrijven uit te voeren.
Moet uw jaarrekening op basis van International Financial Reporting Standards (IFRS) worden opgemaakt, dan is dat geen probleem voor ons. Kreston Lentink Audit is ook gespecialiseerd in de controle van IFRS-jaarrekeningen.

Nuchtere aanpak

Onze accountants zijn prettig in de omgang, hebben een open blik en maken het niet moeilijker dan het is. Kortom: we houden het zo persoonlijk mogelijk.

Waarmee kunnen we ondersteunen?

  • Uitvoeren van de wettelijke accountantscontrole
  • Uitvoeren van de accountantcontrole bij internationale bedrijven
  • Uitvoeren van een vrijwillige accountantscontrole
  • Analyse van kansen en risico’s m.b.t de continuïteit van uw bedrijf
  • Pre-audit services voor het voorbereiden van het controledossier
  • Ondersteuning van uw interne controle-afdeling
  • In kaart brengen en beoordelen van administratieve en financiële processen
  • IT-audits

Zullen we een keer kennismaken?

Een controle: dat voelt toch een beetje alsof er iemand op uw vingers komt kijken. We snappen dus dat u wilt weten wie u in huis haalt. Laten we daarom eerst eens koffie drinken. Kunt u inschatten of er een klik is, dan kijken wij hoe we u verder kunnen helpen.

Neem contact op

10