Lentink advies?

Skip to main content

Jaarrekeningen maken of controleren in de zorg. Dat vraagt om gedetailleerde kennis van financieringsstromen, weet sectorspecialist Marcel van Zwam.

“Door de jaren heen hebben we bij Lentink veel kennis opgedaan over die financieringsstromen in de zorg. Van WLZ tot ZWV en van WMO tot Jeugdwet. De continu veranderende regelgeving volgen we eveneens op de voet, zodat we zorginstellingen optimaal kunnen ondersteunen. Ook bijvoorbeeld bij bijzondere opdrachten met protocollen.”

Een cultuur die aansluit

Marcel is manager bij Lentink. Naast de uitdaging die het werken voor zorginstellingen met zich meebrengt, spreekt ook de cultuur in de zorg hem aan. “De cultuur is vrij open. Bestuurders vinden het primair belangrijk dat er goede zorg wordt geleverd en veelal zijn instellingen of zorgbedrijven ook ontstaan met die insteek”, zegt Marcel.

Sparringpartner over regelgeving

Die intrinsieke drive om goede kwaliteit te leveren en het goede te doen, past bij de cultuur van Lentink. Net als de manier van samenwerken. “Die stemmen we af op wat de klant prettig vindt. Maar we zijn sowieso altijd beschikbaar als sparringpartner, bijvoorbeeld over veranderende wetgeving.”

Leave a Reply