Lentink advies?

Skip to main content

Horeca- en leisurebedrijven moeten razendsnel kunnen schakelen om in te spelen op veranderende consumentenbehoeften. Dat vraagt ook wat van de accountant waar je mee samenwerkt, weet sectorspecialist Gert Bout.

“Leisure-ondernemers zijn voortdurend op zoek naar kansen die ze kunnen pakken. Als adviseur praat ik daarom niet alleen met ze over de boekhouding, belastingen of over andere wetgeving. Ik denk ook out-of-the-box mee met ondernemers, bijvoorbeeld over acties om meer klanten te trekken of extra omzet te genereren. Zo kan je echt van grote toegevoegde waarde zijn voor een bedrijf”, vertelt de relatiemanager.

Sturen op basis van actuele cijfers

Achter de schermen helpt Gert horeca- en leisurebedrijven uiteraard ook met de reguliere accountantswerkzaamheden. Want de administratie en boekhoudingen moeten op orde zijn, het is belangrijk om te kunnen sturen op basis van actuele cijfers en uiteraard wil je ook als ondernemer in de leisurebranche voldoen aan actuele wet- en regelgeving.

Informele manier van samenwerken

Voor de meeste ondernemers in de branche zijn dit soort zaken geen hobby, weet Gert. “Ik probeer ze daarom op een informele manier te ontzorgen en mijn werk zo creatief en mensgericht mogelijk te doen. Die manier van werken geeft mij veel energie.”

Leave a Reply