Lentink advies?

Skip to main content

Juanita Cid

Functie: registeraccountant

Stuur een e-mail

“Kansen en mogelijkheden onderzoeken daar word ik blij van.”

Voor mij is Lentink niet zomaar werk, maar kansen en mogelijkheden. Een mooie plek om mijn ambitie op dat vlak waar te maken. Bij Lentink is alles mogelijk. Dat is zichtbaar vanuit de werknemerskant doordat onze professionals de kans krijgen om zichzelf te ontwikkelen op vlakken die zij belangrijk vinden en dat straalt ook direct af op onze klanten. Hierdoor zijn we goed in staat om onze klanten verder te helpen en daar word ik blij van!

Ik ben iemand die alles wil, ambitie in het werk, maar ook Huisje Boompje Beestje. Ik ben getrouwd met Justin en heb drie prachtige kinderen, een zoon en twee dochters. Ik geniet ervan om samen met het gezin te zijn, een spelletje spelen, lekker eten, een wandeling, op paddenstoelenjacht en mooie foto’s maken, het kan allemaal.

Van nationale tot internationale praktijk
Naast de algemene MKB praktijk in zowel audit als samenstel heb ik speciale interesse in de internationale praktijk. Wij zijn aangesloten bij het internationale netwerk van Kreston Global waar we veel in doen, waardoor we als kantoor nog veelzijdiger zijn.

Zowel registeraccountant als compliance officer
Ik heb de opleiding tot registeraccountant gedaan op de Vrije Universiteit. Gedurende de periode 2002 – 2008 ben ik werkzaam geweest bij Trvst Belastingadviseurs & Accountants. Sinds 2009 ben ik werkzaam bij Lentink, ondertussen als partner. Binnen Lentink ben ik verantwoordelijk voor compliance en vaktechniek en het internationale netwerk Kreston Global.

Direct contact met Juanita 
Telefoonnummer: 035 – 5232 575
Mobiel nummer: 06 – 454 71 837