Dennis Schoemaker

Functie: fiscalist

Stuur een e-mail

“Bij fiscale advisering help ik u graag”

Van nationale tot internationale adviespraktijk
Fiscale mogelijkheden zijn er voldoende, maar juist die ene mogelijkheid die aansluit op de situatie van de klant, zowel persoonlijk als zakelijk, is de sleutel tot een goede en succesvolle samenwerking.

Dit omschrijft exact hoe ik naar de fiscaliteit kijk en waarom ik gekozen heb om als generalist in de nationale en internationale adviespraktijk werkzaam te zijn. Juist als generalist ben ik in staat om in de gesprekken met onze klanten te overzien wat de effecten en mogelijkheden voor de verschillende belastingen zijn, zowel nationaal als internationaal.

Maar daarmee is het nog niet gedaan. Naast de fiscale gevolgen is het ook zaak de klant centraal te blijven stellen, zodat het fiscale advies ook bij hem/ haar past.
Juist daarin ligt de uitdaging van het vak als belastingadviseur welke ik naar hartenlust binnen Lentink kan en mag uitoefenen.

In de praktijk
Binnen Lentink ben ik verantwoordelijk voor de fiscale adviespraktijk. Samen met een team van gedreven collega’s met diverse fiscale voorkeursgebieden gaan wij iedere fiscale uitdaging aan en vertalen de uitkomst naar duidelijke hands-on adviezen.
Wij stellen geen uitgebreid inhoudelijk memo voor onze klanten op, maar verstrekken een leesbaar advies met een duidelijke uitkomst en handvatten waarmee je als klant verder kunt.

Van de BIG4 naar Lentink
Tijdens de laatste twee jaren van mijn opleiding tot meester in de rechten met fiscaal recht als specialisme ben ik bij Deloitte gestart. Daar ben ik zowel in de nationale als internationale praktijk actief geweest. Omdat ik de combinatie van de fiscale en persoonlijke vraagstukken de leukste uitdaging vind, ben ik naar het MKB overgestapt. Destijds naar MTH en sinds 2016 ben ik werkzaam bij Lentink.

Direct contact met Dennis
Telefoonnummer: 035 – 523 25 75
Mobiel nummer: 06 – 53 24 57 60