Lentink advies?

Skip to main content

Amelius Bos

Functie: registeraccountant

Stuur een e-mail

Een ondernemende accountant adviseur!

“Complex probleem? Ik help u graag!”

Passie
Mijn passie gaat als eerste uit naar mijn vrouw en kinderen. Ik ben getrouwd met Mariska en mag de trotse vader zijn van twee dochters en een zoon.
Ik ben er graag voor ze.

Daarnaast heb ik heb veel passie voor Lentink. Ik geloof sterk in het principe ‘employee first, customer second’. Dat klinkt wat vreemd, maar als wij zorgen dat onze professionals goed toegerust zijn en het naar hun zin hebben, dan heeft onze klant daar veel profijt van. Daarmee heb ik veel passie voor mijn klanten. Ik heb veel energie en die wil ik graag inzetten om mijn klanten (verder) te helpen. Het liefst complexe vraagstukken, daar krijg ik nog meer energie van.

Tot slot heb ik ook veel passie voor de medemens. In privé ben ik betrokken bij een lokaal initiatief de Genadebron met een voedsel- en kledingbank, een inloop- en jeugdcentrum alsmede een lunchroom met dagbesteding. Mijn work-life balance is daarmee mooi in balans.

Klanten en diensten
Mijn klanten bevinden zich in verschillende branches. Van handel, productie tot dienstverlening. Nationaal en internationaal. Daarnaast mag ik diverse non-profit klanten bedienen, zoals lokale stichtingen en landelijke verenigingen. Omgang met subsidies en verantwoording aan leden is mij bekend.

Ik ben voor circa 30% bezig met controleopdrachten, 20% met samenstelopdrachten, en de rest met bijzondere advisering. Deze advisering is zeer breed, waaronder begeleiding van groeiende MKB ondernemingen, herstructureringen, business planning, aan- en verkoopbegeleiding alsmede begeleiding van conflictsituaties.

Van de BIG4 naar Lentink
Ik ben opgeleid tot Registeraccountant (Universiteit Nyenrode). Gedurende de periode 1998 – 2002 ben ik werkzaam geweest bij PwC. Vanaf 2003 ben ik werkzaam bij Lentink, vanaf 2008 in de rol als partner. Binnen Lentink ben ik daarnaast verantwoordelijk voor communicatie, commercie en de werving van nieuwe professionals.

Direct contact met Amelius
Telefoonnummer: 036 – 54 86 777
Mobiel nummer: 06 – 83 599 399