Lentink advies?

Skip to main content

Alexander van Twillert

Functie: registeraccountant

Stuur een e-mail

“Ik geniet er van als ik complexe problemen voor klanten kan oplossen en het vervolgens begrijpelijk aan hen kan uitleggen, kort maar krachtig”

Geschiedenis weergeven
Als accountant word je opgeleid om de feiten te controleren. Zodoende ben je voor je gevoel vaak bezig met de geschiedenis van een bedrijf uitmondend in een jaarverantwoording. Van de geschiedenis kan je leren, wordt er gezegd….

Toekomst vormgeven
Persoonlijk ben ik liever bezig met de  toekomst. Klanten en collega’s bijstaan met het oplossen van problemen en het aangaan van uitdagingen die de toekomst vormgeven. Meedenken en fungeren als sparringpartner voor de ondernemers, daar krijg ik energie van. Dat kan bestaan uit het opzetten van nieuwe business, het uitbreiden van bestaande business of uiteindelijk het realiseren van “Zwitserleven” gevoel door het sluiten van een goede verkoopdeal.

Van controleur tot adviseur
Ik ben opgeleid tot Registeraccountant (Universiteit Nyenrode). Na Deloitte en EY ben ik terechtgekomen bij Lentink, waar ik me echt thuis voel. Van origine controleur maar uitgegroeid naar adviseur op fiscaal, economisch en strategisch gebied.

Binnen Lentink ben ik daarnaast verantwoordelijk voor financiën,  juridische en algemene zaken .

Direct contact met Alexander
Telefoonnummer: 035 – 523 25 75
Mobiel nummer: 06 – 83 65 20 70