Lentink advies?

Skip to main content
Onze cultuur

Een kantoor vol met ambities

Wij zijn een groep van zestig enthousiaste en deskundige mensen, die weten waar het om draait. Een kantoor met ambities.

Neem contact op

Professionele veelzijdigheid

Een bekende naam op het gebied van accountancy en belastingadvies. Met vestigingen in Huizen, Almere en Bunschoten-Spakenburg zijn wij een groep van 90 enthousiaste en deskundige mensen, die weten waar het om draait. Een kantoor met ambities!

Ons gedreven team van professionals bestaat uit accountants-administratieconsulenten, registeraccountants en belastingadviseurs. Met onze assistenten en medewerkers zijn wij in staat tot hoogwaardige dienstverlening op het vertrouwde terrein van het verzorgen van administraties, waaronder loonadministraties, het samenstellen van jaarrekeningen en belastingaangiften, de wettelijke controle van jaarrekeningen, subsidieverantwoordingen, verzekeringsopgaven etc. en, uiteraard, belastingadvies.

Onze organisatie kent een platte structuur wat het zeer aangenaam maakt om in te werken. Daarnaast heeft het de uitstraling van een dorp binnen een grote stad. Ondanks onze professionele houding richting onze cliënten kun je bij ons niet spreken van “stoffige” accountants.

Helemaal top is onze work/life balance, die net als de balansen in onze jaarrekeningen altijd in evenwicht is. Er is niet alleen ruimte voor het gezin binnen Lentink maar ook voor jezelf. Ruimte om je te ontwikkelen en nog verder te komen met iemand die met je meedenkt. Coachen, maar dan wel op een ongekend niveau.

Onze organisatie denkt groot in brede lijnen. Wij laten onze werknemers graag proeven van alle facetten die er binnen ons vak te vinden zijn. Zo blijft de kennis breed en kunnen wij onze cliënten optimaal bedienen. Vakkennis en professionaliteit onder één dak!

Onze cliëntbenadering

Onze cliëntbenadering wordt weergegeven door middel van het Lentink service model. Wij beogen onze cliënt in elke fase van het bestaan van dienst te zijn. Met als basis de administratie, de jaarrekening en de belastingaangifte. Dit vormt het fundament voor onze dienstverlening. Maar met onze focus sterk op de cliënt gericht.

Vanaf de wieg tot aan het succes! Maar uiteraard ook bij tegenwind.

Graag zijn wij bereid om onze expertises nader toe te lichten en te tonen, iedere professional op een eigen wijze en met een eigen deskundigheid.

Lentink heeft voor iedere markt de juiste kennis en mensen in huis. Wij spreken uw taal en dat is wel zo makkelijk...
Maak een afspraakNeem contact op